Historie

De treinen rijden weer

Toen ik geboren werd, woonden we nog ‘achter het spoor’ Om in Helpman te komen voor de boodschappen en dergelijke moest er soms lang gewacht worden omdat de spoorbomen dicht bleven aangezien er bij de elektriciteits-centrale-Helpman naaste het reguliere spoor ook een rangeer emplacement was. Mijn ouders, vooral moeder, zal vaak verzucht hebben ‘was hier maar een tunnel’  Zo’n 70 jaar na mijn geboorte pas de werkelijkheid. Nabij de oude overgang rijden sinds vandaag de eerste treinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo werd deze het afgelopen weekend geplaatst: https://youtu.be/PFA6m0W9KFA

Een gedachte over “De treinen rijden weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.